Tuotteitamme ovat sivuilla näkyvien valmistajien mukaisesti, kuten myös maalit ja muut rakentamiseen tarvittavat tuotteet, esim. liimat, työkalut ja pensselit. Kaikki tuotteet jotka ovat myynnissä, ovat heti toimitukseen, emme mainosta tuotteita joita saa toimitusajalla.

Samalla myymme myös yksittäisiä malleja, joita olemme saaneet hankittua. Poistamme tuotteet myyntilistalta heti niiden loputtua tai kun olemme varmoja, että tuotetta saa lisää, niin tällöin hinnan kohdalla on maininta tulossa. Mikäli haluaa jättää jonkin tuotteen jälkitilaukseen, niin siitä sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä, jotta epäselvyyksiä ei tulisi kummallekaan osapuolelle.

Voit tiedustella sähköpostilla myös muita malleja joita ei ole luettelossamme heti toimitukseen, mutta tällöin näillä malleilla on toimitusaika noin kuukausi riippuen tukkurin tilanteesta tai kuinka harvinainen malli on.

Yritämme pitää hinnat kuluttaja ystävällisenä, mutta emme voi asialle mitään mikäli hinnat muuttuvat meistä riippumattomista syistä esim. valuuttakurssi tai vero muutoksista. Hinnat sisältävät arvonlisäveron  24%.

Toimitukset tilausjärjestyksessä ja tuotteen loppuessa ilmoitamme viivästyksestä tai tuotteen loppumisesta, mutta muuten toimitamme tuotteet heti maksun saatuamme.