KPRT-Models / KP-Rally Team T:mi tietosuojakäytäntö

KPRT-Models kerää sekä käsittelee tietoja alla olevien toimintojen kautta.

Käyttäessäsi palveluitamme tai tehdessäsi ostoksia meillä saatat antaa meille tietoa itsestäsi suoraan tai epäsuoraan monin eri tavoin. Esim. tehdessäsi ostoksen verkkokauppamme kautta, rekisteröityessäsi asiakkaaksi, perustaessasi asiakastilin, ottaessasi meihin yhteyttä tai käyttäessäsi jotakin palveluistamme, joissa jaat henkilötietosi.

Meille antamasi tieto voi olla:

Henkilö- tai yhteystietoja - nimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, henkilöllisyysnumero, laskutus- tai toimitusosoite, tms.

Maksutietoja - laskutustiedot, tilinumero, tms.

Tietoja, joita keräämme sinusta - käyttäessäsi palveluitamme voimme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

Osoitetietojen kerääminen – pyynnöstäsi voimme hakea osoitetietoja ostostapahtuman helpottamiseksi.

Tietoa palveluista/tuotteista - yksityiskohtaista tietoa koskien ostamiasi tuotteita/palveluita.

Tietoa siitä, miten olet käyttänyt verkkosivujamme- seuraamme esim. miten löysit meidät ja miten käytät palvelujamme.

Laitetietoja - esim. IP-osoite.

Maantieteellisiä tietoja – keräämme esim. sijaintitietoja mahdollista tavarantoimitusta varten

Mitä teemme tiedoillasi

Ostaessasi tuotteita/palveluita KPRT-Models / KP-Rally Team T:mi henkilötietosi voidaan tallentaa. Niitä käytetään palveluidemme toteuttamiseen sekä kehittämiseen.

Ostosopimuksen nojalla henkilötietojasi käsitellään, jotta voimme:

• toteuttaa tuote- ja palveluostosi sekä tarvittaessa tarkistaa henkilöllisyytesi esim. laskulle ostamista varten

• tarjota sinulle asiakaspalvelua ja tietoa haluamistasi tuotteista ja palveluista

• toimittaa tuotteita ja palveluita

• palvella mahdollisissa takuu- ja reklamaatioasioissa

Suostumuksesi nojalla henkilötietojasi käsitellään, jotta voimme:

• hallinnoida asiakastiliäsi

• lähettää uutiskirjeitä

• käyttää evästeitä tai niitä vastaavia tekniikoita

KP-Rally Team T:mi tulee myös keräämään sekä käsittelemään henkilötietoja noudattaakseen soveltuvaa lainsäädäntöä esim. kirjanpito- ja verotuslakeja koskien.

Viestintä kanssasi

KPRT-Models voi käyttää tietojasi myös viestintään kanssasi postitse, puhelimitse ja sähköisesti. Saatamme kohdentaa sinulle tarjouksia aiemman ostokäyttäytymisesi mukaan. Mikäli et tahdo vastaanottaa kohdennettua viestintää meiltä, voit poistaa itsesi rekisteristä lähettämällä aiheesta sähköpostia osoitteeseen admin@kprtmodels.net

Huomioi, että muutosta ei aina sovelleta välittömästi. Toteutamme pyyntösi niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin viimeistään 30 päivää pyyntösi vastaanottamisen jälkeen.

Kenen kanssa jaamme tietojasi

Voidaksemme hallinnoida palvelujamme sekä toimittaa tilaamasi tuotteet luovutamme tai jaamme tietojasi myös valituille kolmansille osapuolille.

Maksu- ja luottoyritykset - Maksujesi käsittelemiseksi henkilötietosi voidaan jakaa taloudellisten toimijoiden kanssa. Jos käytät yhteistyökumppanimme hallinnoimia laskutus- ja luottopalveluitamme, tullaan henkilötietosi jakamaan maksu- ja luottoyritysten kanssa.

Viranomaiset- Lain vaatimusten tai oman suostumuksesi nojalla KPRT-Models voi jakaa henkilötietojasi poliisin ja verohallinnon kaltaisten viranomaisten kanssa.

Turvallisuus

Pyrimme aina suojaamaan henkilötietosi ja ylläpitämään soveltuvia teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä estääksemme asiattoman tai vastentahtoisen luovutuksen, käytön, pääsyn, menetyksen, muutoksen tai haitan koskien henkilötietojasi.

Mitä emme tee tiedoillasi

Emme tule myymään henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman lupaasi.

Miten säilytämme tietojasi

Pääsääntöisesti käsittelemme henkilötietojasi vain EU:n/ETA:n sisällä. Jos henkilötietojasi luovutetaan maahan tai käsitellään maassa EU:n tai ETA:n ulkopuolella, varmistamme kaikilla tarvittavilla oikeudellisilla, teknisillä sekä hallinnollisilla toimenpiteillä, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja riittävällä suojaustasolla, joka on täysin verrattavissa EU:n ja ETA:n sisäiseen suojaukseen.

Miten kauan säilytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan kuin tämän tietosuojakäytännön määrittelemien tarkoitusperien täyttäminen vaatii. Kun säilytämme tietojasi muun tarkoitusperän johdosta, kuten esim. kirjanpidon, säilytämme henkilötietojasi ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeellista ja/tai laissa määriteltyä kyseistä tarkoitusta varten. Poistamme myös säännöllisesti henkilötietoja, joita emme enää tarvitse.

Oikeus oikaisuihin

Sinulla on oikeus saada itseäsi koskeva väärä tai puutteellinen tieto korjattua tai oikaistua.

Oikeus poistamiseen (“oikeus tulla unohdetuksi”)

Jos et enää halua, että säilytämme tietojasi, on sinulla oikeus saada tiedot poistettua järjestelmistämme, mikäli tiedot eivät enää ole tarpeellisia siihen tarkoitukseen, johon tiedot alun perin kerättiin. Voi myös esiintyä lainsäädännöllisiä esteitä esim. kirjanpitolaista johtuen, jonka johdosta tietojasi tai osaa niistä ei voida poistaa. Näissä tapauksissa säilytämme vain ne tiedot, joita laki edellyttää. Jos käsittely perustuu suostumukseen, ja suostumus kumotaan, tullaan tietosi poistamaan.

Oikeus peruuttaa suostumus

Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa mahdolliset suostumukset, jotka olet antanut KPRT-Modelssille liittyen henkilötietojesi käsittelyyn.

Yhteydenotot

Henkilötiedoista vastaava taho on KP-Rally Team T:mi, joka on rekisteröity yritysrekisteriin ( 1661635-2 ), ja jonka toimipaikka on Rimalintie 225, 65520 Helsingby.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien henkilötietojasi ja niiden käsittelyä voit ottaa yhteyttä KPRT-Models asiakaspalveluun sähköpostitse admin@kprtmodels.net tai vaihtoehtoisesti soittaa numeroon 045-6767424 / Kari Pesonen.

Päivitykset

KPRT-Models / KP-Rally Team T:mi pidättää oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön.